Художня реставрація зубів
Художня реставрація зубів

Художня реставрація зубів створена для повного або часткового відновлення форми зуба. Ця процедура допомагає усунути зміни, які виникли в наслідок карієсу, різноманітних пошкоджень та вікових змін.

У стоматології Діамант Ми зможемо відновити форму зубів, виправити проблеми зубного ряду та покращити якість емалі. Щоб дізнатись більше інформації, зв’яжіться з адміністратором клініки. Ми радо дамо відповідь на Ваші запитання.

Як відбувається художня реставрація?

Процедура відновлення тканини зуба може проводитися за допомогою прямого та непрямого методу лікування. Перший метод передбачає очищення та відбілювання зубної поверхні ротової порожнини. У разі непрямої реставрації, відбувається встановлення вінірів або керамічних коронок. Часто це супроводжується за допомогою хірургічного втручання лікаря. Завдяки художній реставрації можна виправити форму зуба, заповнити тріщини на поверхні та видалити потемніння емалі.

Де виконують якісну художню реставрацію зубів у Тернополі?

Стоматологи клініки Діамант володіють найкращою апаратурою для діагностики та лікування проблем ротової порожнини, а також використовують сучасні матеріали для реставрації зубів. Вартість процедури, залежить від типу пошкодження та методу відновлення. Для того, щоб самостійно переконатися у нашій кваліфікації завітайте на консультацію та отримайте сяючу посмішку, яку точно помітять оточуючі.