Чим корисна процедура відбілювання зубів?
Чим корисна процедура відбілювання зубів?

За красивою посмішкою потрібен найкращий догляд. Тому ми пропонуємо професійне відбілювання зубів у стоматології Діамант, яке проводиться в кабінеті стоматолога з використанням якісної та безпечної апаратури. Спосіб відбілювання підбирається індивідуально після того, як спеціаліст оцінить стан здоров’я пацієнта та його особливості. Протипоказанням для процедури є захворювання порожнини рота, вагітність, період лактації, а також алергія. Також лікар зможе порекомендувати, який метод буде найбільш ефективним.

Які методи відбілювання зубів можна використовувати?

  • Хімічне відбілювання, виконується завдяки дії перекису водню. Ефект довготривалий, але має досить сильну дію на емаль зубів.
  • За допомогою суміші спеціального порошку видаляється зубний наліт та харчові плями.
  • Ультразвукове відбілювання призначене для полірування поверхні зуба.
  • Лазерне відбілювання більш глибоке та ефективне. На емаль зуба наносять шар продукту, який викликає стійке очищення поверхні зубів та зміну кольору емалі.
  • Фотовідбілювання зубів відбувається завдяки спеціальному складу продукту, який діє під впливом світла.

Чи потрібно проходити процедуру відбілювання?

Якщо Ви бажаєте отримати здорову та красиву посмішку, то поспішайте на сеанс відбілювання у стоматологію Діамант у Тернополі. Наші спеціалісти виконають процедуру швидко, безпечно і надійно. Щоб здійснити запис на консультацію зв’яжіться з нашим адміністратором, який допоможе Вам обрати найкращий час для відвідування.