Залиште відгук

Зубні щітки Curaprox
Curaprox щітка: опис

Ретельна гігієна ротової порожнини є обов’язковою умовою здорових зубів та ясен. І надійним помічником у цьому стає Curaprox зубна щітка, з якою щоденне чищення зубів стане легкою, приємною процедурою. Вартість зубної щітки Курапрокс залежить від її характеристик. Набагато краще інвестувати гроші в догляд за зубами, ніж потім витрачати час та кошти на лікування зубів та ясен. 

Правильний вибір зубної щітки є головною запорукою здоров’я ротової порожнини. Щітка Curaprox була створена спеціалістами швейцарської фірми Curaden та забезпечує професійне очищення ротової порожнини в домашніх умовах. Вона налічує понад 5000 тонких щетинок, які дбайливо чистять кожну ділянку зуба. Щетинки на зубній щітці Curaprox швидко сохнуть і це перешкоджає накопиченню між ними бактерій, які активно розмножуються у вологому середовищі. 

Виробник пропонує зубні щітки Curaprox дорослі та дитячі, м’якої, дуже м’якої та середньої жорсткості, звичайні та електричні звукові, а також зубні щітки монопучок. Будь-який з виробів Curaprox можна купити в Україні

Родзинкою щіток Курапрокс є запатентовані м’які щетинки з поліестеру. Вони мають закруглені кінчики та тонку структуру, забезпечують лагідне, ефективне чищення ротової порожнини без ризику травмування емалі та ясен. А компактна голівка зубної щітки Curaprox дозволяє видалити наліт навіть у важкодоступних місцях.

tooth icon
Низька ціна
Приємна ціна на зубні щітки Curaprox.
Оптом купувати найвигідніше!
Телефонуйте +38 (067) 953 08 75 для консультації та замовлення!
tooth icon
Більше 5-ти тисяч задоволених користувачів
Щітку Курапрокс оцінили та рекомендують стоматологи усього світу!
tooth icon
Продукція № 1 в світі
Чому?
1. Неймовірно тонкі та ніжні щетинки
2. Зручна ручка, яка забезпечує безпечне чищення під правильним кутом
3. Компактна, підходить для чищення у важкодоступних місцях
Зубні щітки Curaprox: види та етапи чищення

Кожна зубна щітка фірми Курапрокс має свої особливості та призначена для виконання певних завдань. Вироби відрізняються між собою товщиною і кількістю щетинок, формою голівки, випускаються в широкій кольоровій гамі, призначені для дитячої та дорослої вікової категорії. В Україні можна купити оптом і в роздріб. 

Правильний догляд за ротовою порожниною складається з ряду послідовних етапів. Curaprox зубна щітка дозволяє виконати класичну чистку, монопучок допомагає видалити наліт на жувальній поверхні, у важкодоступних місцях. А спеціальні йоршики та нитки забезпечують професійну чистку стінок зубів і проміжків між ними.

Види щіток Курапрокс
1
Зубні щітки від Curaprox

Лінійка містить вироби м’якої, дуже м’якої та середньої жорсткості, призначені для класичного чищення ротової порожнини, догляду за брекетами, імплантами. До цієї категорії також належать хірургічні щітки для людей, які перенесли операції ротової порожнини. Після хірургічного втручання зуби та ясна потребують особливого догляду.

2
Монопучок Curapro

Складається з одного пучка надтонких щетинок, забезпечуючи винятковий догляд за кожним зубом навіть у важкодоступних місцях (на жувальній поверхні та шийці зуба). Може використовуватися без пасти, тому є ідеальним варіантом для подорожей.

3
Електрична звукова зубна щітка від Curaprox

Зручна кнопка дозволяє обирати різні режими чищення, що відрізняються частотою коливань щетинок за хвилину. В комплекті до такого виробу можуть йти насадки для потужного та ніжного чищення, а також монопучок.

4
Зубні щітки для дітей Curaprox

До лінійки входять вироби для різного віку, які дбайливо очищують дитячу ротову порожнину з урахуванням особливостей молочних та постійних зубів. А ергономічна форма ручки дозволяє дитині надійно фіксувати її в долоні.

Вартість Послуг

Код

Назва

Вартість

Зубні щітки Curaprox

2000

Curaprox Soft

180 грн

2001

Curaprox Super Soft

180 грн

2002

Curaprox Ultra Soft

180 грн

2003

Монопучкова щітка Curaprox 1006

200 грн

2004

Монопучкова щітка Curaprox 1009

200 грн

2005

Curaprox kids ultra soft (для 4-12 років)

180 грн

2006

Curaprox Smart (для 6-12 років)

180 грн

2007

Curakids

230 грн

2008

Curaprox Velvet

230 грн

Відгуки

Наших клієнтів

Потрібна консультація?
Заповніть заявку

    Курапрокс зубні щітки: результати використання

    Зубна щітка швейцарської фірми Curaprox — це професійне та комфортне очищення ротової порожнини. В Україні можна купити вироби Curaprox для кожного члена родини, обираючи зубну щітку улюбленого кольору з потрібними характеристиками. Плюси виробів Curaprox вже оцінили тисячі людей, а продукція даного бренду справедливо вважається №1 в усьому світі!   

    Щітка Curaprox має ряд переваг:

    • запобігає розвитку хвороб зубів та ясен;
    • може використовуватися до 5-ти місяців, оскільки швидко сохне і не накопичує бактерії;
    • має доступну ціну;
    • має зручну форму;
    • може використовуватися без води та пасти;
    • не травмує емаль, ясна;
    • електричні звукові зубні щітки швидко та ефективно очищають зуби від нальоту.  

    Щітки Курапрокс: вартість догляду

    Curaprox зубна щітка обережно видаляє наліт і масажує ясна. Але для професійного чищення ротової порожнини потрібно використовувати додаткові засоби для догляду. До них відносять пасти, міжзубні йоршики та нитку, що дозволяють ефективно видаляти залишки їжі. Всі ці засоби Curaprox можна придбати оптом для забезпечення повноцінної гігієни ротової порожнини.
    В Україні можна купити монопучок, електричні та звичайні зубні щітки від Курапрокс для догляду за дитячою ротовою порожниною та для дорослих.

    Для здійснення замовлення варто лише зателефонувати в клініку за телефоном +38 (067) 953 08 75. Ціна буде нижчою, якщо купувати вироби Curaprox оптом.

    Часто задавані питання

    icon arrow Скільки часу можна користуватись зубною щіткою?

    Звичайною не довше ніж 3 місяці. Curaprox 3-5 місяців. Щітку потрібно змінювати, бо щетинки втрачають зовнішній вигляд, а також на щітці зявляється багато бактерій. Щетинки Curaprox швидко сохнуть, тому бактерій збирається набагто менше

    icon arrow Що означають цифри на щітці Curaprox?

    Цифри 1560, 3960 і 5460 означають жорсткість щітки і кількість щетинок

    icon arrow Як зрозуміти, яка жорсткість мені потрібна?

    Найкраще-приходьте до нас на професійну гігієну і лікар підбере, якщо немає такої можливості спробуйте середню

    icon arrow Яку щітку обрати дитині?

    0-3 років Curakids, 4-12 років Curakids Ultrasoft, 6-12 років Curaprox Smart

    icon arrow Для чого потрібна монопучкова щітка?

    Монопучковою щіткою чистимо пришийкову ділянку зуба (місце де зʼявляється камінь) і жувальну поверхню

    Service image