Як відбувається лікування періодонтиту?
Як відбувається лікування періодонтиту?

Стоматологія Діамант у Тернополі оснащена сучасним обладнанням для якісного лікування захворювань порожнини рота. Наші досвідчені лікарі допоможуть розв’язувати Ваші проблеми та нададуть найкращу консультацію.

Сьогодні ми поговоримо про таке захворювання, як періодонтит. Виникнення проблеми відбувається під впливом різних причин і створює запалення кореневої оболонки зубів, яке розвивається не тільки і в м’яких тканинах.

Які існують форми захворювання?

Періодонтит поділяють на гострий та хронічний.

Гострий розвиток захворювання характеризується тривалим болем. Зуб стає рухомим. Часто можна спостерігати підвищення температури тіла. Ці симптоми є небезпечними для здоров’я, тому при їх появі варто звернутися до спеціаліста.

Хронічний періодонтит проявляється досить рідко, тому ця форма є складнішою. При неправильному лікуванні, процес розвитку захворювання переростає у періостит (запалення окістя і кісткової тканини щелепи). Інфекція поширює свою дію на інші тканини та призводить до появи гнійних процесів.

Як відбувається лікування?

Лікування займає досить багато часу. Процес вимагає високої професійності лікаря і довгого періоду відновлення тканин. Для початку потрібно зупинити запальний процес, а потім проводити наступну частину лікування. Досить часто потрібна велика кількість сеансів, щоб повністю усунути проблему. Тому наші стоматологи радять не запускати проблему і звертатися до клініки вчасно. Лікування періодонтиту проходить в кілька етапів:

  1. Первинна консультація;
  2. Проведення рентген знімка;
  3. Механічна та медикаментозна обробка каналів зуба;
  4. Пломбування каналів;
  5. Встановлення постійної пломби зуба.

Врятувати зуб – найголовніше завдання стоматолога. Завдяки оперативному лікування періодонтиту у стоматології Діамант ви позбавитесь проблеми назавжди. Для цього ми запропонуємо для Вас індивідуальне лікування, докладемо всіх зусиль, щоб зберегти природній зуб і надамо Вам рекомендації щодо подальшого догляду. Щоб дізнатися вартість процедури зателефонуйте нашому адміністратору або здійсніть запис на сайті.

Post author
Покиданець Ігор Петрович

Директор клініки / Головний лікар