Чому варто обрати ортодонтичні капи в стоматології Діамант?
Чому варто обрати ортодонтичні капи в стоматології Діамант?

Стоматологічна капа, тобто елайнер – це прозора конструкція, яка призначена для виправлення зубного ряду та прикусу. Вони виготовляються з якісного та безпечного медичного силікону. Тому якщо Ви бажаєте стати власником яскравої посмішки, звертайтесь у стоматологію Діамант у Тернополі! Дізнатися вартість елайнерів можна в розділі «Ціни» або звернутися до адміністратора клініки.

Коли варто встановлювати ортодонтичної капи?

На даний момент існує 3 види стоматологічних конструкцій:

  1. звичайні;
  2. індивідуальні;
  3. термопластичні;

Елайнери – це найкраща альтернатива для тих, хто не бажає скористатись встановленням брекет-конструкції. Капи потрібно носити протягом 12 або 20 годин на день, але плюсом є те, що ці системи можна легко зняти самостійно.

Які проблеми зубного ряду можуть вирішити капи?

Елайнери не призначені для виправлення серйозного викривлення зубного ряду. В таких ситуаціях лікарі – ортодонти рекомендують встановлювати брекети.

Існують такі типи неправильного прикусу:

  1. Відкритий прикус, коли бічні/передні зуби утворюють щілину.
  2. Перехресний прикус, коли рівень нижньої щелепи зміщений в порівнянні з верхньою.
  3. Мезіальний прикус, коли нижні зуби виступають уперед.
  4. Глибокий прикус, коли другий і третій різець верхньої щелепи перекриває нижні зуби.

В чому переваги встановлення елайнерів?

При встановленні брекет – системи, інколи важко дістатись до всіх зубів через їх не правильне розташування, але елайнери легко справляються з цим. Капи можна носити у процесі лікування захворювань ротової порожнини. Час встановлення системи складає від 10 до 20 хвилин і вони ідеально повторюють форму зубного ряду пацієнта, а тому не завдають дискомфорту. Ціна елайнерів набагато нижча від брекет – системи і в цьому ще одна їх перевага.

Як потрібно доглядати за капою?

Для догляду за елайнерами потрібно придбати окрему зубну щітку і очищати їх раз на день. Застосування спеціального стоматологічного розчину або зубної пасти є обов’язковим для збереження гігієни Вашої ротової порожнини.

Як виконують встановлення ортодондичних кап у Тернополі?

  • Консультація. Ортодонт стоматології Діамант створює гіпсову модель щелепи пацієнта. Далі відбувається формування етапів лікування.
  • Виготовлення ортодондичної капи.
  • Встановлення ретенційних кріплень.

Усі заміри, які виконуються при встановленні елайнерів, залишаються в базі стоматології аж до завершення лікування. Якщо Ви випадково втратите або зламаєте конструкцію, наші фахівці оперативно виготовлять аналогічну.

Завітайте у стоматологічну клініку Діамант і ми допоможемо вашій посмішці змінитися!